для прочитання повної версії, натисніть викачати з сервера
Тема: « Наша внутрішня
кухня ». Органи травлення людини.
Мета:
-формувати
елементарні поняття: травлення, органи травлення ( розташування в організмі, значення ), рослинна їжа, тваринна
їжа; уявлення про взаємозв’язок органів однієї системи, про гігієну
харчування;вміння розрізняти на своєму тілі місця, де розміщені органи травлення;
- формувати вміння самостійно
встановлювати функціональні зв’язки ( будова
органу – його функція, тобто значення в організмі );
- розвивати вміння порівнювати й робити
висновки;
- виховувати бережливе ставлення до
свого організму, прагнення берегти здоров’я.
Обладнання:
муляж «Органи травлення»; таблиці «Органи травлення»,
«Продукти харчування», роздаткові
картки, ілюстрації, ватмани, маркери, 5
екземплярів текстів «Органи травлення».
|