для прочитання повної версії, натисніть викачати з сервера
Тема: « Наша внутрішня кухня ». Органи травлення людини.
Мета:
-формувати елементарні поняття:
травлення, органи травлення (
розташування в організмі, значення ),
рослинна їжа, тваринна їжа; уявлення про взаємозв’язок органів однієї системи,
про гігієну харчування;вміння розрізняти на своєму тілі місця, де розміщені органи травлення;
- формувати вміння самостійно встановлювати функціональні зв’язки ( будова органу – його функція, тобто значення
в організмі );
-
розвивати вміння порівнювати й робити висновки;
- виховувати
бережливе ставлення до
свого організму, прагнення берегти здоров’я.
Обладнання:
муляж «Органи травлення»; таблиці «Органи травлення», «Продукти
харчування», роздаткові картки, ілюстрації, ватмани, маркери, 5 екземплярів
текстів «Органи травлення».
|